Vés al contingut
1

La Diputació de Barcelona millora la gestió de les aigües residuals de la masia de Can Pica d'Hortasinyà

 

 

El Parc del Montnegre i el Corredor millora les instal·lacions de tractament d’aigua residual de la masia de Can Pica. Té un nou sistema de tractament d’aigua residual amb un sistema de llacuna. El cost de les obres ha estat de 30.000€.

El 2010 es va construir un sistema natural de gestió i tractament de les aigües residuals per a poder-les reutilitzar. Ara, s’ha renovat l’estany i el filtre i s’ha creat una pantalla de protecció de plàstic per evitar possibles danys. També s'ha refet la tanca perimetral i s'ha millorat l'entorn.


 

Aquesta actuació s’integra dins d’un seguit d’accions relacionades amb el cicle de l’aigua residual.


 

Masia de can Pica

Aquest equipament és propietat de la Diputació de Barcelona i és una masia del s. XVII restaurada que ofereix allotjament de turisme rural, una sala polivalent de 50m2, jardí i un conjunt de feixes agrícoles amb fruiters.

 

1

 

És una bonica masia que té molta història i que ha estat sempre un punt de trobada d'Hortsavinyà. Ara les seves instal.lacions són de gran qualitat, amb habitacions per fer-hi estades de tot tipus i un entorn molt bonic.

Promou el turisme responsable i també l'alimentació que s'hi pot trobar està d'acord amb el medi i l'entorn natural. A més, compta amb energies renovables i és un espai que treballa pel benestar dels seus hostes.


 

https://canpica.com/