Vés al contingut
1

Cinemart convoca un segon càsting pel rodatge del 'Baró de Montpalau'

 

 


 

S’ha obert la 2ª convocatòria pel càsting de Cinemart, la producció pròpia amb un migmetratge dedicat al Castell de Montpalau. S'ha sabut que es vol recrear una batalla entre croats i sarraïns i també calen dones.

Cinemart convoca a a tothom que vulgui conèixer una mica com es una producció, a un segon càsting el proper dissabte a partir de les 11 del mati al local social de l’entitat, carrer Ponent 108.


 

Narrarà les peripècies d’un soldat per recuperar el Castell de la seva família. Podeu participar-hi com a actors, figurant, o bé guionista, equip de producció o maquillatge, càtering o l'espai musical o fer fotografies del rodatge. La direcció del migmetratge va a càrrec de Marçal Mora que ja ha dirigit les anteriors produccions pròpies del Festival i que té una àmplia experiència al món del cinema i la televisió.


 

El calendari de filmacions es farà també del mes de març al juny. Es faran enregistraments a Pineda, Tordera, Canet, Hostalric i Palafolls. El treball es presentarà el mes d'octubre durant el Xè Festival de Curtmetratges de Pineda.

Més informació a https://cinemartpineda.org/