Vés al contingut
1

400 llocs de treball: Alegria Hotels busca personal per l'Alt Maresme i la Selva amb la jornada "Cerquem talent"

Foto: Unsplash

La cadena Alegria Hotels farà dilluns que ve una jornada que servirà per conèixer de prop candidats i candidates a pels llocs de treball que ofereixen als seus hotels de l'Alt Maresme i també a la Costa Brava. Són més de 400 llocs de treball que ofereixen en una cadena hotelera amb 4 establiments a Santa Susanna, dos a Malgrat i cinc a Lloret de Mar.

 

A Ràdio Pineda hem entrevistat Josep Juli, Director de Recursos Humans d'Alegria Hotels. Ha explicat que necessiten més personal, de tots els perfils i els ofereixen formació.

Escolta AQUÍ l'entrevista

Josep Juli ha dit que estan oberts a donar feina a personal de totes les edats, joves i més grans. Ha destacat que perfils de persones més grans aporten la seva experiència. D'altra banda, també ha dit que volen rebre altres perfils, de persones ja formades, d'Escola de Turisme, i que aspirin a un càrrec.

 

La jornada «Cerquem Talent» serà a l'Hotel Alegria Mariner (Lloret), dilluns 26 de febrer en horari de matí i tarda (9-13h. i de 15h.-19). Els candidats i candidates seran entrevistats pel personal de RRHH de la cadena hotelera i han de portar el curriculum. Alegria Hotels també participarà dimecres '2a Fira Treballa' dimecres 28 al Centre Innova de Pineda

 

1