Vés al contingut
1

Xavier Amor i Marc Buch demanen a Territori la millora de la sortida de l'autopista amb la carretera Nacional ll

 

 

Els dos ajuntaments han enviat una carta conjunta a la consellera de Territori, Ester Capella, per demanar que es facin obres de millora a l'enllaç de l'autopista amb la carretera Nacional ll al Rierany dels Frares. Recordem que el passat 29 de març de 2023, els dos alcaldes ja es van adreçar al conseller Juli Fernández amb un escrit on ja es demanen aquests treballs.

Els dos consistoris consideren imprescindible una millora de la sortida de l'autopista C-32 perquè es tracta d'una via amb dos carrils per sentit. Es demana millorar la seguretat i la llum del tram i que es revisin els tancaments perimetrals de l’autopista.


 

Accident mortal el 8 de febrer de 2023

El 8 de febrer de 2023 va morir un professor de l'Institut Joan Coromines de Pineda arran d'un accident per la topada d'un senglar on s'hi van veure implicats dos vehicles.

L'accident va passar a la sortida de l'autopista, quan un senglar va irrompre en aquell tram de carretera. Hi ha hagut episodis similars amb senglars en aquesta sector. És un tram de carretera molt fosc, que no facilita la visibilitat en sortir de l'autopista.