Vés al contingut
1

Aquest dissabte es disputa la TriRelay de Pineda

Foto: Trirelay

 

És un triatló per relleus en distància Super Sprint ( 300 m natació, 7 km ciclisme i 2 km cursa a peu). Una prova espectacular que es fa de forma consecutiva i de forma encadenada. Cadascun dels 3 integrants fa les tres proves abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Sempre suposa un repte per l'organització. Un any més, comptarà amb una gran participació d'arreu del país. Hi ha molts de joves de categories infantils i juvenils que pugen molt forts i això és garantia que hi ha bons esportistes a Catalunya de clubs de tot arreu.

La prova es disputa aquest dissabte a la tarda en les seves diverses categories, masculí i femení, però també Open i la Triatló Jove i la Triatló Endurance.

Per garantir la seguretat dels participants es prohibirà l'estacionament aquest divendres, entre la plaça de l'Estació i el carrer Tribala pel muntatge de zona de boxes. A partir de les 6 del matí d'aquest dissabte al Passeig Marítim, entre el carrer Moragas i Barret i la Plaça del Sol. A partir de 2/4 de 12 del migdia es prohibirà la circulació al Passeig Marítim i al carrer Consulat de Mar.

1