Vés al contingut
1

Usuaris de Pineda es queixen de manca d'informació per la vaga que afecta a Rodalies

 

 

El Departament d'Empresa i Treball ha dictat uns serveis mínims del 66% en hora punta a Rodalies i del 33% durant la resta del dia per la vaga d'aquest divendres convocada pel sindicat Comissions Obreres a l'operadora i a Adif. Concretament, s'ha establert la franja d'hora punta entre 6 i 9:30 i entre les 17h. i 20:30h. del vespre.

 

Tot i així, el que s'han trobat els viatgers és que agafaven el tren a Pineda, i no hi havia cap informació de la vaga ni s'avisava per megafonia. A mig matí, el tren ha acabat el trajecte a Badalona, segons han explicat a Ràdio Pineda. Els que viatjaven a Barcelona han quedat a l'estació, a l'espera d'algun altre tren. Una protesta que un cop més ha estat marcada per la manca d'informació als viatgers. 

 

Pel que fa els serveis AVE i Llarga Distància, el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha fixat els serveis mínims en el 73% dels trens, mentre que per als trens de mercaderies en serà només el 25%. La protesta, per reclamar les 35 hores a Adif i l'eliminació de les categories d'ingrés a Renfe, està convocada entre la mitjanit i les onze de la nit.