Vés al contingut
1

Reunida la Taula de Comerç Local al Centre Innova

 

 


 

Hi han assistit tres parts: membres de l’Ajuntament de Pineda, responsables de l’associació Gent de Pineda i representants de PIMEC. Les tres parts han acordat seguir treballant conjuntament per aprofitar les potencialitats de Pineda i promocionar el comerç local.


 

Per part de l’Ajuntament hi han assistit l’alcalde Xavier Amor, la regidora Carmen Montoya i la coordinadora de l’àrea Montse Moncho. La representació de Gent de Pineda ha estat encapçalada per la presidenta Sònia Caro. I per part de PIMEC hi han assistit el coordinador territorial Lluís del Castillo i el president territorial Carles Gironès.

Durant la trobada, les tres parts han exposat la seva respectiva situació i propostes per a la promoció del comerç a Pineda. S’han destacat les potencialitats del municipi, juntament amb les oportunitats que ofereix una localitat com la pinedenca, amb un important nombre d’habitants i d’espai per a la realització de diferents activitats comercials. En aquest sentit, les tres parts han coincidit en subratllar la necessitat d’assolir una economia dinàmica que impliqui la major quantitat possible de sectors econòmics.

Continuïtat en les trobades

El camp de treball establert en aquesta primera reunió de la Taula de Comerç Local tindrà continuïtat durant els propers mesos, posant el focus especialment en campanyes de promoció i espots publicitaris que permetin donar a conèixer les activitats empresarials de Pineda més enllà del propi municipi.