Vés al contingut
1

Jaume Casals, Gerard Borrell i David Verdaguer sumen èxits a la cartellera de Barcelona

 

 

'Elling' és un espectacle sobre bones persones segons ha publicat la premsa barcelonina. L'actor David Verdaguer i Albert Prat protagonitzen a La Villarroel una obra lluminosa sobre el poder de l'amistat. Es pot veure fins el 14 d'abril

Elling és una obra de l'escriptor noruec Ingvar Ambjornsen, i algunes de les seves obres s'han vist al teatre i també a Broadway.

Entrades a partir dels 27€.

https://www.lavillarroel.cat/es/ex/elling/


 

1


 



 

Jaume Casals posa en escena el musical 'Lo nuestro estaba cantado'

És un musical que va néixer a Madrid de tes ganes de portar l'esperit de Broadway amb un musical de creació pròpia, amb autors d'aquí, donant visibilitat al talent que hi ha en aquest país. Jaume Casals ja va fer la versió teatral de Krampack i ara porta a terme aquest musical amb Rocío Madrid, que veiem per primer cop en un escenari de Barcelona.

L'obra es pot veure a l'Aquitània Teatre de l'Avinguda Sarrià 33 de Barcelona.

El musical també arribarà a Pineda el 16 de novembres a l'Auditori de Pineda.


 

Sinopsis del musical

Joel i Daniela, decideixen divorciar-se després d'haver discutit per tot. Atrapats en un ascensor dels jutjats, repassen la seva vida en parella, i descobriran que els ha passat en realitat..... “estaba cantado”. Un musical d'aparença senzilla, però amb girs dramàtics inesperats i divertits que sorprendran l'espectador.  El musical també compta amb la veu de Carlos Latre.  L'obra és en castellà. Entrades a partir dels 18€.

https://proticketing.com/aquitaniateatre/ca_ES/entradas/evento/32114

 

 

1
 


 

El showman Gerard Borrell exhaureix les entrades del seu nou espectacle 'Chof Talent'

Porta el seu estil gamberro i provocador al món de la TV amb el seu nou show, Chof Talent i ha exhaurit les entrades fins el 15 de març. Ben aviat es posaran a la venda les entrades per veure'l a partir del dia 16 de març. L'espectacle es pot veure a la sala Golem's de Barcelona, al carrer de St. Lluís 64, al barri de Gràcia, que té fins a 180 localitats.

 

És el darrer espectacle de Gerard Borrell que li permet ser ell mateix, sense prejudicis i amb plena llibertat. Un show sorprenent que està tenint molt d'èxit a Barcelona.

 

Durant el show, justament amb el públic, va provant diferents formats de televisió -des de concursos fins a realities– amb la fi de trobar el programa que més encaixi amb el seu personatge. El bon humor és la tònica dominant de l'espectacle i apareixen tics de programes com ara 'El precio justo? ¿Qué apostamos?, el Pasapalabra o el Allá tú! entre altres.


https://www.golems.cat/chof-talent/

 

1

 

1