Vés al contingut
1

El Cor Atzé Cambra obre el Cicle de Concerts de Mare Nostrum

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest diumenge a les 12 del migdia a l’escola Sant Jordi amb el concert ‘Un sac de cançons’. El cor Atzé Cambra va sorgir fa 5 anys del Cor Àixa d’Arenys de Mar. Actualment són 25 membres i la pinedenca Olga Supervia en forma part. Hem parlat amb ella i ha explicat que diumenge interpretaran un repertori molt variat a capella amb l’acompanyament musical d’una pianista. També cantaran temes de Mozart, del renaixement, música religiosa i un tema de Pau Casals.

 


 

Programació del Cicle de Concerts de Mare Nostrum

El Cicle de concerts continuarà el dia 18 de febrer amb l'actuació de Ruth Garlet que oferirà un concert de versions a piano i veu de tot cor. El dia 3 de març, l'entitat programa el concert 'Melodies i cartes de Clara Schumann' amb la soprano Susanna Crespo i el pianista Joan Miquel Hernández Sagrera.

El cicle seguirà el diumenge 17 de març a les 6 de la tarda a l'Auditori amb el concert 'Músiques de Lletra. El sentit literari de les nostres cançons', una proposta músico-literària per a tenora, tible, piano i un rapsode.

I el diumenge 21 d'abril Mare Nostrum tancarà el cicle amb un concert de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell a les 12 del migdia al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

 

1