Vés al contingut
1

L'alcalde de Pineda demana més Mossos per l'Alt Maresme i més vigilància a l'estació de tren

 

 

Xavier Amor ha dit que «l'Alt Maresme necessita més efectius de Mossos». Entre les comissaries de Pineda i Arenys hi ha 190 mossos i Xavier Amor ha dit que «els alcaldes també demanen reforçar els jutjats».

L'alcalde de Pineda ha demanat a la Conselleria d'Interior més vigilància de Mossos a l'entorn de l'estació de tren, i més atenció per afrontar les ocupacions d'habitatges.

L'alcalde de Pineda ha dit que «les dades delictives a Pineda no són molt altes, però sovint la percepció és diferent i cal lluitar per revertir això». Ha afegit que «no hi ha masses casos de multi-reincidència i s'ha actuat molt ràpidament per detenir els seus autors». Xavier Amor ha afegit que «no sap si la Junta Local de Seguretat del Maresme aconseguirà donar fruits».


 

 

El Conseller Elena ha presidit la Junta Local de Seguretat de Calella

El Conseller Elena ha dit a Calella que el Govern central ha donat el seu compromís per dotar de finançament els Mossos fins els 22.000 membres del cos. Ha explicat que «la Generalitat fa una aposta per incrementar els Mossos a les comissaries, com ara la de Pineda». Ha afegit que «la seguretat és important en una zona amb una alta estacionalitat i grans diferències de població durant la temporada turística». També ha dit que «no totes les solucions poden ser policials i algunes han de ser judicials».


 

L'alcalde de Calella Marc Buch ha agraït l'esforç de la Generalitat i del conseller per atendre les peticions que s'han fet des de Calella. Ha afegit que «han augmentat els casos delictius al municipi, sobretot els furts i les estafes». Ha afegit que «la col.laboració entre cossos policials és molt important» i el fruit és haver aconseguit tancar a la presó a 8 delinqüents reincidents.