Vés al contingut
1

ERC proposa Pere Aragonès com a candidat a les properes eleccions al Parlament amb l'aval de Junqueras

Foto: Arxiu RP: Pere Aragonès, al cicle d'entrevistes electorals per les Eleccions al Parlament a Ràdio Pineda (febrer 2021)

 

ACN / Ràdio Pineda

 

ERC proposarà dissabte Aragonès com a candidat a les properes eleccions al Parlament amb l'aval de Junqueras. Esquerra ha tallat d'arrel les especulacions d'un retorn del president del partit, Oriol Junqueras, com a cap de llista. És una una decisió que ERC formalitzarà al Consell Nacional d'aquest dissabte. La mateixa direcció farà la proposta, que té també l'aval de la secretària general, Marta Rovira, tal com ha pogut saber l'ACN, després que ho hagi avançat El Periódico.


 

A ERC destaquen que ja tenen "un gran candidat", en referència al president de la Generalitat, de qui en remarquen la capacitat de "gestió" al capdavant de l'executiu, i d'haver "reactivat" el procés de negociació amb l'Estat. Per tant, Junqueras no repetirà com a cap de llista gràcies a l'entrada en vigor de la llei d'amnistia, i ERC proposarà de nou el pinedenc Pere Aragonès de candidat, ja amb la vista posada a les urnes.