Vés al contingut
1

Els turistes que visiten el Maresme destaquen els nostres restaurants i les platges

 

Foto: Jay-wennington-N_unsplash

 

La qualitat del menjar ha estat puntuada amb un 8,88 segons l’Índex de Reputació Online (iRON) i les platges amb un 8,61. Destaquen també les valoracions positives del personal dels allotjaments i restaurants.

Els turistes que visiten el Maresme premien l’experiència gastronòmica, posicionant els restaurants de la comarca en un alt nivell. Ho demostra el Monitor de l’experiència turística i reputació, on el sector gastronòmic ha obtingut un 8,88 sobre 10 segons el referencial sectorial iRON Índex de Reputació Online. Aquest indicador arriba fins al 8,96 en el cas concret de les mencions específiques del menjar consumit, una prova de l’excel·lència del Maresme com a destinació de turisme gastronòmic.


S’ha detectat que entre les 15 paraules més esmentades durant l’estiu de 2023 a nivell gastronòmic, fan referència a la professionalitat rebuda.

 

1


 

Bona valoració de les platges del Maresme

Les platges de la comarca són també grans atractius, segons les dades de la tercera edició de l’informe que realitza el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració de l’empresa Vivential Value, especialitzada en innovació en intel·ligència turística. Obtenen una valoració de 8,61 les diferents platges de sorra daurada i petites cales del Maresme.