Vés al contingut
1

El nou Calendari d'Educació Viària mostra els dibuixos guanyadors dels infants de Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista

 

S'ha fet l'acte d'entrega dels premis del Calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda. Hi apareixen els dibuixos guanyadors. L'acte es va fer ahir al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda amb l'assistència dels nens i nenes guanyadors i també de les seves famílies. Ja és l'edició nº 21 del calendari. Els dibuixos mostren la visió dels infants sobre la seguretat viària i la importància de complir les normes quan circulem i també si som vianants. Dibuixos sobre la conducció dels adults, però també dels infants i sobre l'actuació dels serveis de seguretat, entre altres.

La Marta és la guanyadora del concurs i va fer un parlament durant l'acte en nom de tots els participants. També ha dit que «volen demanar als adults que compleixin les normes de circulació i vetllin per la seguretat de tothom».

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

La regidora de presidència Sílvia Biosca ha dit que des de Pineda s'ha fet una aposta clara per la seguretat viària i això es demostra amb les dades que mostren que s'està per sota de la ràtio d'accidents de la comarca. També ha dit que «mentre que hi hagi una sola víctima a les carreteres, caldrà fer pedagogia i lluitar contra els accidents».

 

1

 

El nou regidor de Seguretat i Mobilitat, Diego Sánchez, que agafarà les seves funcions dilluns vinent, ha dit que «els nens i les nenes són capaces de plasmar en els seus dibuixos la realitat que viuen» com ara l'ús de les noves tecnologies i el perill que també té anar en patinet o bicicleta».

 

1

 

Els dibuixos els han fet alumnes de 5è i 6è de primària de 8 escoles de Pineda i en total hi han participat més de 500 nens i nenes. Els premiats han rebut un petit premi, i també poden veure el seu dibuix plasmat al calendari de 2024. Els dibuixos guanyadors han estat triats per voluntat popular a Firasud i també durant la Fira d'Entitats.


 

L'acte va acabar ahir amb un petit refrigeri a la Sala de Plens.


 

1