Vés al contingut
1

Els alumnes de l’escola Fedac aprenen a fer cooperatives

Fotos: Ràdio Pineda

 

Els alumnes de 5è treballen el projecte CuEmE, un programa de la Diputació de Barcelona que fomenta la cultura emprenedora i aposta per les cooperatives escolars. Amb la participació de l’Ajuntament de Pineda, els alumnes han de dissenyar i crear el logo de la seva empresa, sol·licitar el NIF a l’Ajuntament i decidir quin producte volen vendre. Al mes de maig de l’any que ve, tindran una parada al mercat on els vendran. Els diners que recullin els volen destinar a una entitat o associació de lluita contra el càncer de mama. Hem parlat amb la seva tutora, la Míriam Martínez i ha explicat que és un projecte molt engrescador que incentiva l’autonomia i l'iniciativa personal, posant el focus en la importància de la cooperació.

 

1

 

 

Una representació d’alumnes que treballen el projecte han explicat tot el que han fet fins ara. Són l’Àlex, la Mylén, la Mia i en Lluc.

 

1

 

 

2

 

3

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte CuEmE de l’escola Fedac Pineda,al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.