Vés al contingut
1

Servei gratuït de canguratge als Patis Oberts

 

Aquests dies de festes continua l'activitat pels infants i les seves famílies als patis oberts de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. Recordeu que ja disposen del servei de canguratge, i que les famílies ja podeu sol·licitar.

És tracta d'un formulari de reserva del servei municipal 'Temps x Cures' dirigit a pares, mares o tutors/es que necessiteu canguratge pels vostres fills a patis oberts de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra.

Està dirigit a les famílies de Pineda, però en cas que la demanda sigui superior a les places ofertes, es prioritzarà les famílies que formin part dels col·lectius que el programa 'Temps per Cures' reconeix com a prioritaris.

Cada família podrà gaudir de dos torns de canguratge fins al desembre, en aquest primer període. Els infants han de ser portats i recollits dels Patis Oberts per les seves famílies i la petició del servei s'ha de fer amb un mínim de 8 dies d'antelació amb el dia que es vol demanar.

Per a més informació i ajuda amb el tràmits, podeu trucar al telèfon 937671560 ext 6757 o podeu fer un correu a: mmateu@pinedademar.org


1

 

 

 

Temps x cures

Temps x cures” és una política pública en clau de gènere, dissenyada per reforçar o crear nous serveis de cures per a nenes i nens de 0 a 14 anys a tot el territori català. La iniciativa és impulsada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, i ha estat implementada a Pineda de Mar per la regidoria d’Igualtat.

 

2


 

FORMULARIS PER A LA SOL·LICITUD DELS SERVEIS:
SERVEI DE CANGURATGE PER A PATIS OBERTS
SERVEI DE CANGURATGE PER A INSTITUCIONS
SERVEI DE CANGURATGE PER ACTES DEL 25 NOVEMBRE AL TEATRE