Vés al contingut
1

Fins diumenge es fa la Fira de Nadal de Pineda

 

Es celebra a la plaça d'Espanya, plaça de les Mèlies, carrer Dr. Bertomeu, carrer Roig i Jalpí i carrer de la Vila. La Fira comptarà amb unes 80 parades de comerciants i d'artesans i amb tallers per la mainada. També hi haurà el photocall dels Gegants de Pineda, jocs per a la mainada i el Tió Gegant. Cada tarda es faran tallers per aprendre a fer galetes a càrrec de SòniaAureaCake. Sònia Caro ha explicat que per participar només cal fer cua i ha destacat que els infants han de venir acompanyats per un adult.

També hi haurà tallers per aprendre a cultivar plantes o a pintar el Nadal, per fer ornaments de Nadal, maquillatge de fantasia o llaminadures entre altres.

 

1

 

1


Taller pels petits per fer els Gegants de Pineda

I també et podràs endur a casa uns Gegants de Pineda molt originals que podreu fer en família. Aquest taller es farà al costat de l'estand de l'Ajuntament de Pineda i només has de portar de casa dos rotlles de cartró de paper higiènic. El taller va a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

 

1