Vés al contingut
1

Convocatòria del concurs de cartells per la XX Mostra Nacional de Teatre Amateur 2024

 

 

Es podran presentar propostes fins al proper divendres 15 de desembre de 2023. El participant amb el cartell guanyador s’endurà un premi de 600,00€.

L'edició de la XX Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda es durà a terme els dies 26, 27 i 28 d'abril de 2024. La prèvia de la Mostra arranca des d'aquest mes de novembre amb la convocatòria del concurs de cartells per trobar el que es convertirà en la imatge oficial. Les obres presentades han de ser inèdites i originals, els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatricromia. Caldrà que totes les propostes incloguin el logotip de la Mostra i la llegenda XX MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR, amb les dates 26, 27 i 28 d'abril de 2024.


Es podran presentar les sol·licituds de participació en el període comprès entre el 13 de novembre i el 15 de desembre de 2023, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Pineda de Mar o a la Seu Electrònica de Pineda de Mar.

Els cartells s’hauran de presentar en suport físic a l'Espai de Dinamització Cultural Can Comas o a l'Oficina de l’Atenció al Ciutadà. Plaça de Catalunya, 1 - c/ de Mar, 4