Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Espero que l'equip de govern tingui en compte les nostres propostes al Pla d'Actuació Municipal»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

Ràdio Pineda ha continuat el cicle d'entrevistes amb els portaveus municipals de l'Ajuntament de Pineda. En aquest cicle, els portaveus de cada grup municipal fan balanç dels primers mesos del nou mandat i de l'aprovació del pressupost municipal que es porta al ple del mes de desembre.


 

Avui hem entrevistat a Diego Sánchez del Partit Popular. Ha dit que a l'Ajuntament de Pineda hi ha bona entesa entre tots els partits i ha anunciat que han fet propostes al Pla d'Actuació Municipal. Segons ha explicat «són importants, perquè defineixen el pressupost de 2024 però també els futurs comptes de l'Ajuntament». Ha dit que han fet propostes en diversos àmbits en matèria de cultura, joventut, seguretat i habitatge entre altres.

Ha explicat que ja van votar a favor de les ordenances «per coherència i perquè les propostes que proposen volen que es portin a terme, i per això fan falta els recursos necessaris». També ha dit que «ara Pineda té un tipus de gravàmen de l'IBI com la resta de poblacions al 0,79, mentre que fins ara el tenia a 0,65, molt inferior a la resta de pobles».

Ha explicat que tenen propostes en matèria cultural que poden ser molt importants a Pineda.  També ha demanat a l'equip de govern «que sigui valent i rigorós amb l'ocupació il.legal perquè són màfies que cometen un delicte, i que es pugui atendre les famílies que no poden pagar un habitatge». També ha fet una proposta com ajudar a reconvertir locals en habitatges per a joves en zones no comercials. Ha dit que amb un conveni amb la propietat es podria aconseguir un contracte a bon preu per a joves.


 

Diego Sánchez també ha dit que «amb el govern tenen mà estesa i propostes urbanístiques com ara desenvolupar el PP1 que definirà el futur de Pineda, però també el PP3 que é el terreny de Poblenou on s'hi ha de fer la futura escola de primària del barri». També ha defensat desencallar el desenvolupament del PP10 i el PP11 que limiten amb el polígon de Mas Roger.


 

Ha dit que «espera que l'equip de govern tingui en compte les propostes del PP perquè això li dona més força i valor per tirar-les endavant». Ha afegit que «pensa que l'equip de govern les pot tenir en compte pels propers quatre anys».

 


 

L'ordre de les entrevistes és de menys a més representació a l'Ajuntament de Pineda

Dimarts 28 de novembre – Marcos Ortega, de Pineda en Comú

Dimecres, 29 de novembre – Diego Sánchez, del Partit Popular

Dijous, 30 de novembre – Noemí Llorens, de Junts per Pineda

Divendres 1 de desembre – Mònica Palacín d'ERC

Dilluns 4 de desembre - Xavier Amor, del PSC



 

Les entrevistes s'emeten en directe a les 8,40 i les podreu recuperar íntegrament a www.radiopineda.cat