Vés al contingut
1

Anna Ortega guanya un premi del 16è Ral·li Fotogràfic de Sant Iscle de Vallalta

Foto: Anna Ortega

 

Anna Ortega, membre i presidenta del grup 'Fotògrafgs de Pineda' guanya un dels quatre premis del XVI Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel Bolet' de Sant Iscle de Vallalta. Concretament s'ha endut un premi del tema proposat “Contrast” amb una fotografia de dues mans, una blanca i l'altre de color, entrellaçades. Aquest any es proposaven els temes 'Comerç', 'Silenci' i 'Contrast'. Hem parlat amb ella i s'ha mostrat molt contenta pel premi

Anna Ortega, i membres del grup 'Fotògrafs de Pineda' han participat i guanyat en algunes ocasions en aquests premis. L'any 2021, Anna Ortega va guanyar el premi dins la categoria 'Gran-Petit' amb una foto de dues fulles de plataner sobreposades, i l'any passat també obtenira premi el membre de l'entitat Joan Legaz.

L'entrega de premis es fa aquest diumenge a les 12 del migdia al Punt d’Informació de Sant Iscle de Vallalta i les fotografies guanyadores i finalistes s’exposaran aquí durant el mes de desembre.

El XVI Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet", és el concurs de fotografia que s'organitza cada any en el marc del programa Viu el parc i emmarcat en la Festa del Bolet, amb l'objectiu de promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.