Vés al contingut
1

Pineda acollirà el Campionat d'Espanya d'Handbol

 

 

L'esdeveniment esportiu es farà entre els dies 2 i 7 de gener a diferents poblacions del Maresme i La Selva, amb Pineda com a seu de la jornada final. El campionat reuneix 17 seleccions autonòmiques i Andorra, en diferents categories de formació.

 

Així ho van acordar l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, en una trobada que va tenir lloc a l'Ajuntament. A Pineda es disputaran els partits del darrer dia del campionat, el 7 de gener. Compartirà seu amb altres municipis com Mataró, Calella, Malgrat, Blanes o Lloret. Per a la competició s'esperen un total de 2.000 participants de categories infantil, cadet i juvenil que, sumats als 6.000 acompanyants previstos, s'allotjaran per tota la zona litoral del Maresme i La Selva, des de Calella fins a Lloret.


 

Catalunya, la selecció més guardonada

El CESA va néixer l'any 2014 amb la intenció de concentrar les competicions d'handbol de les diferents categories, que fins llavors es disputaven per separat. La propera edició serà especial perquè marcarà la xifra de 10. En l'històric de resultats, Catalunya és la selecció més guardonada amb un total de 22 títols acumulats, seguida per la Comunitat de Madrid amb 7 títols.