Vés al contingut
1

Pineda commemora el 25N: Dia contra la violència vers les dones

 

Foto. Regidors i regidores després de la lectura del manifest.

 

Una de les novetats, ha estat la Marxa contra la Violència vers les Dones a càrrec de les escoles Antoni Doltra, Poblenou i Montpalau. La lectura del manifest institucional s'ha fet a la Plaça de Catalunya. També s'han fet tallers, exposicions, teatre, un espectacle de dansa i poesia i l'entrega d'un obsequi al cartell guanyador de la difusió dels actes del 25N.


Ràdio Pineda també s'ha sumat als actes amb un programa especial, aquest dimecres al migdia, al 'Pineda es Mou' amb l'advocada tècnica del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, i l'equip d'atenció a la víctima dels Mossos d'Esquadra. El programa es pot recuperar a www.radiopineda.cat


Un dissabte ple d'activitats

També dissabte CinemArt, el Racing Pineda, els Maduixots, ArtxArt i el Centre d'Estudis Arqueològics de l'Alt Maresme organitzen un esmorzar solidari (5€), lectura del manifest, pilar de dones, pianista, taules rodones, projecció de curts i també una cata d'escumosos i formatges (7€). Tot es farà a l'Espai Sara Llorens i la Plaça de les Mèlies durant tot el matí, així com un taller de defensa personal al local dels Maduixots el dissabte tarda. 

 

1

 

 

Diumenge es fa l'espectacle de teatre 'El diario de Patry (y otras apropiaciones del capital) a les 6 de la tarda a l'Auditori. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i també hi haurà servei de canguratge gratuït que haureu de reservar prèviament al web www.pinedademar.cat

 

1

 


Els actes acabaran el dimarts 29 de novembre amb el taller 'L'art de reinventar-se i acabar amb la violència masclista' a les 7 de la tarda al local de l'Associació de Dones Pinedenques del c/Barcelona 35.


Recordeu que a la biblioteca Serra i Moret com a la de Poblenou hi ha exposicions dedicades a la commemoració del 25N.
Els actes estan organitzats per l'Ajuntament de Pineda amb la col·laboració de les entitats del municipi.

 

1