Vés al contingut
1

La Comissaria de Mossos de Pineda rep diàriament denúncies relacionades amb la compravenda de vehicles

 

La Comissaria de Mossos de Pineda rep diàriament denúncies relacionades amb la compravenda de vehicles. Així ho ha dit a Ràdio Pineda l'agent de Mossos, Marta Molina, que ha explicat que la majoria de problemàtiques es podrien evitar fent un contracte de compra-venda de vehicles. Ha alertat que si no es fa bé «pot comportar multes i denúncies». Per això cal assegurar-se tota la documentació i que es faci el canvi de nom. La recomanació és fer un contracte de compra-venda (es troba a internet), recopilar tota la documentació necessària i anar a una gestoria o a Tràfic per assegurar-nos que es fa el canvi de nom.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Que és necessari quan venem o comprem el vehicle?

DNI de comprador i venedor.

Original del permís de conduir.

Fitxa tècnica del vehicle.(original)

Contracte de compra-venta firmat pel venedor i per el comprador originals

Cal tenir l ‘impost de circulació de l’any en curs pagat, sinó no es pot fer el canvi de titularitat

Que ha de constar en el contracte?

dades del venedor i el comprador, quilometres del vehicle data i hora ( és important per si després d’aquesta data i hora a l’entrega del vehicle es poses alguna sanció)

 

 

I amb tot això, l'agent Marta Molina, de Mossos, recomana anar a Trànsit o a una Gestoria i fer un document que és la «Comunicació de Notificació de Venda de Vehicle» (a Trànsit val 8,67€ i a una Gestoria sobre 30€). Això és molt més econòmic que el canvi de nom