Vés al contingut
1

El temporal de mar deixa al descobert una antiga estructura subterrània de la platja dels Pins

 

Fonaments de les antigues cases de la caserna de la Guàrdia Civil

Fotos: Ràdio Pineda

 

El temporal ha arrossegat la sorra de la platja a diversos punts, sobretot a la platja dels Pins i la Platja dels Pescadors. A la platja dels Pins és molt visible, just a la desembocadura del pas de Santiago Rusiñol, l'estructura que ha quedat al descobert. I és que el temporal, constant des de fa 15 dies, ha arrossegat gran quantitat de sorra. Es tracta dels fonaments de les antigues cases de la Caserna de la Guàrdia Civil..

 

1

 

1

També és visible l'afectació a la zona de la platja dels Pescadors, tot i que els efectes són molt més lleus que en temporals anteriors, com el Glòria. De fet, l'espigó construït després del temporal Glòria, quan el mar va arribar fins la via del tren, ha salvat un cop més aquella zona de platja.

 

A la mala mar s'hi ha afegit el vent de Ponent, que ha tingut pics de 60 km/hora a Pineda. El nostre home del temps, Jordi Pérez, ha explicat que avui pot ser l'últim dia de la ponentada, i el vent, per tant, afluixa a partir de demà. El vent ha provocat també alguna caiguda, com una tanca d'obra al C/ Consolat de Mar. De fet, és la segona vegada que el vent la tira a terra, segons fonts policials consultades per Ràdio Pineda.

 

1

 

1

1

1