Vés al contingut
1

Obert el període de sol·licitud de beques per a estudis superiors

 

Foto d'arxiu de Ràdio Pineda.

 

Per tramitar-les presencialment, cal demanar cita prèvia i el període per a tramitar la sol·licitud serà del 23 al 27 d'octubre. Es podran sol·licitar les beques de l’Ajuntament de Pineda per a cursar estudis superiors. Els ajuts econòmics estan reservats per a la subvenció d’una part de la matrícula o dels costos dels desplaçaments i transports per fer els estudis en centres de fora de Pineda.

Aquestes beques podran ser sol·licitades per tots els alumnes que cursin estudis de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM), primer curs de graus universitaris i programes de diversificació curricular per a la transició de la vida adulta en centres d’educació especial.


 

Requisits bàsics per demanar una beca d’estudis superiors

Estar matriculat en instituts públics de la Generalitat de Catalunya o en centres integrats o adscrits a la universitat catalana o pública de qualsevol altre indret de l’estat.


 

Estar empadronat a Pineda com a mínim i de forma ininterrompuda, des de l’1 de gener de 2022.

Disposar d'uns ingressos familiars que no superin el barem establert a les bases reguladores. En aquest cas, disposar d’una renda per càpita inferior al doble de l’Indicador de Renda de Suficiència, establert per a l'exercici de 2023 en 614,65 euros mensuals i 8.605,15 euros anuals.


 

La tramitació de les beques es pot realitzar telemàticament a través de seu.pinedademar.org o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia (937671560 o citaprevia.pinedademar.org) que es podrà sol·licitar entre els dies 18 i 20 d'octubre, ambdós inclosos.

 

1