Vés al contingut
1

La Fira de Nadal de Pineda es farà del 6 al 10 de desembre al centre de Pineda

Foto d'arxiu: Ràdio Pineda

 

Aquest any serà de una fira de cinc dies i es celebrarà al centre de Pineda, entre la plaça de les Mèlies, Espanya, Catalunya, carrer Bertomeu, Roig i Jalpí, carrer Major i Plaça Mèlies.

La fira vol convidar a viure l'esperit nadalenc de la nostra vila i compta amb més de 100 expositors i artesans on s'hi pot trobar una mica de tot i molts productes i complements, alguns plenament nadalencs. Actualment és una de les fires nadalenques més destacades de la comarca i que coincideix amb l'arrencada del 'Nadal a Pineda' que cada any té molt d'èxit i que s'allarga durant un mes al centre de Pineda. L'activitat crida a molts visitants que visiten "La Fàbrica dels somnis" i el recorregut il.luminat.


 

Ja s'ha donat informació als paradistes interessats en participar-hi i aviat ja es podran fer les inscripcions. La taxa de participació, corresponent a la l’ocupació de la via pública pels 5 dies de fira, és la següent:

  • Parades amb un requeriment de potència inferior o igual a 500 wats: 80€/parada

  • Parades amb un requeriment de potència superior a 500 wats: 150€/parada


 

Aquí podeu veure un resum dels darrers anys del 'Nadal a Pineda'

https://www.youtube.com/watch?v=PX98hcAU_0c
https://www.youtube.com/watch?v=EIGZxM29UZk


 

Si voleu més informació o muntar una parada per la Fira de Nadal, podeu fer un correu electrònic a innova@pinedademar.org