Vés al contingut
1

Campanya de vacunació de la grip i la COVID

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ja podeu demanar hora per la vacuna de la grip i la COVID als ambulatoris de Pineda, Poblenou i Santa Susanna. Les vacunacions començaran a finals de mes. La infermera referent de Salut Comunitària de l'ABS Pineda, Carme Aubanell, hi ha un seguit de col·lectius per als quals són recomanable les dues vacunes: la població de més de 60 anys, els que tenen patologies de risc, tractaments de càncer, embarassades i cuidadors i cuidadores.

Pel que fa a la vacuna només de la grip, a més dels col·lectius vulnerables, està indicada per primera vegada per a persones fumadores, i per els infants de 6 mesos a 5 anys. La resta d'infants rebran la dosi punxada i Salut espera arribar a una cobertura de prop del 50%.

 

També es podran vacunar de la grip altres col·lectius, com els infants i joves de 5 a 18 anys que reben tractament amb àcid acetilsalicílic (aspirina) per la possibilitat de desenvolupar una síndrome de Reye després de la grip.

La infermera referent de Salut Comunitària de l'ABS Pineda, Carme Aubanell, ha dit que es farà la vacunació conjunta, però que el pacient pot triar si es vacuna d'una o de les dues

 

Es demana hora pels canals habituals: a través de La Meva Salut, trucar al CAP o anar presencialment i al Call Center 93 326 89 01.