Vés al contingut
1

Caldrà un nou projecte d'obra major per a poder rehabilitar l'ermita de Sant Rafael

 

 

El regidor del PP Diego Sánchez ha demanat a l'equip de govern per les millors que es puguin fer a l'ermita de Sant Rafel  després que va patir un ensorrament fa mesos i ha demanat «vetllar també per la conservació de la resta d'ermites». En el darrer ple, Diego Sánchez ha demanat preservar el patrimoni i posar en valor «la ruta de les ermites de Pineda» i per això, cal restaurar completament Sant Rafel.


 

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Sandra Pérez ha dit que «diversos estudis no avalaven la restauració, però un altre estudi ho veia viable inicialment». Ara però, l'estudi parla de moviment de terres i dels fonaments que no permet «fer l'obra prevista com a obra menor, i per tant cal redactar un nou projecte d'obra major». Diego Sánchez del Partit Popular ha dit que «volen informació del procés d'aquest projecte per aconseguir rehabilitar el temple».

 

1

 

 

Diego Sánchez del Partit Popular ha dit que «volen informació del procés d'aquest projecte per aconseguir rehabilitar el temple»

 

Diego Sánchez també ha preguntat per les obres de Can Comas i sobre quan acabaran per accedir per la porta principal a l'edifici i fer «que entri en funcionament lo abans possible». La regidora de Desenvolupament Sostenible Sandra Pérez ha dit que «la masia tenia un problema greu d'humitats i també s'ha rehabilitat la coberta amb molts de problemes». S'han fet millores al pati i ara l'entrada serà més accessible i van decidir sumar aquestes obres. Els treballadors també treballaran en nous espais i també les funcions de l'equip de cultura. Ara només falta que arribi el mobiliari però es pensa que en un mes podria arribar i després fer la instal.lació informàtica.