Vés al contingut
1

Enquesta per el·laborar el Pla Local LGBTI de Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La regidoria d'Igualtat i Feminismes fa un procés participatiu obert a tota la població i a través del web de l’Ajuntament i xarxes socials, per dissenyar el nou Pla Local LGBTI de Pineda pels propers anys. Fins ara Pineda no tenia aquest document, i es vol donar resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu. La regidora d’Igualtat Ana Pérez ha parlat de la importància d’aquest document.

Marta Conesa, tècnica del Servei d’Atenció Integral (SAI) de Pineda ha dit a través de l’enquesta volen detectar si a Pineda hi ha casos de fòbia cap al col.lectiu i en quins casos i àmbits es produeix discriminació.

 

La regidoria d’Igualtat ubicarà, puntualment, estands informatius per donar a conèixer el procés participatiu i donar suport a les persones que ho necessitin per a contestar-la. Una vegada fet el procés de participació ciutadana, es presentaran els resultats.

Si voleu saber quins dies i en quins punts estaran aquests estands podeu fer un correu a sai@pinedademar.org


 

Ets imprescindible

Tot el procés de participació ciutadana s’emmarca dins la campanya «Ets imprescindible». Per la redacció del Pla Local LGBTI és necessari obtenir una mostra de dades on poder veure representada tota la població de Pineda de Mar, tenint en compte la diversitat de la ciutadania i recollint totes les perspectives. Es vol implicar a tothom, ja que tan sols així ens aproparem a obtenir una fotografia de la realitat de Pineda de Mar. Si voleu rebre més informació sobre el procés, podeu sol·licitar-la a través del correu electrònic sai@pinedademar.org

 

1

 

2