Vés al contingut
1

Avui es presenta el nou projecte de Cinemart: 'El baró de Montpalau'

 

Una de les novetats d'aquesta edició del festival és que Cinemart ja prepara nova producció per l’any que ve. Es tracta de ‘El Baró de Montpalau’ i que presentaran avui a les 7 de la tarda a l’Auditori. Un treball on el castell del Turó de Montpalau també serà protagonista.

 

El Festival de Curtmetratges arriba amb novetats

En aquesta edició s’han presentat més 750 curtmetratges de 45 països diferents. D’aquests, s’han triat 34 curtmetratges com a finalistes i es podran veure fins dissabte, cada dia a les 6 de la tarda, a l’Auditori del carrer Progrés, amb entrada és gratuïta. La majoria de curts són en castellà i també n'hi ha en català. El Festival atorga els premis Vila de Pineda, al millor Curtmetratge; Josep Martín, a la millor comèdia, i el premi del Públic. Com a novetat, s’entregaran també el premi al Millor curt en català i a la Millor actuació ‘Revelació’. Aquest darreres donarà a conèixer dissabte durant la gala de cloenda del festival, segons han explicat Javier Sánchez i Rosa Garcia, També cal destacar les actuacions musicals d’artistes locals com Lourdes Bartrolí i Aina Rite i Gustavo Jiménez del Centre Cultural.


 

La Gala de cloenda i l’entrega de premis es farà dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori. Una hora abans, a les 7, hi haurà un fotocall obert a tothom. Per assistir-hi cal que reserveu l’entrada durant aquesta setmana a l’Auditori, també a l’Oficina de Turisme, o bé per correu elctrònic a: info@cinemartpineda.org