Vés al contingut
1

El Festival Cinemart omple l'Auditori el dia de la inauguració

 

L'estrena del festival va ser tot un èxit, fins al punt que amb l'Auditori ple, va haver persones que es van quedar esperant a fora a que algú sortís. Destaca l'estrena del film Arethusa, va agradar i sobretot va fer riure, ja que està fet en clau d'humor. Van ser-hi els i les protagonistas. També es va inaugurar l'exposició amb les fotos del rodatge d'Arethusa.

 

Programació

 

1

De la inauguració destaca que va assistir el director Guillermo Garcia-Ramos, que va venir des de Madrid a presentar el seu nou curt Un Kilo de Madroños. Va explicar que havia estat un repte fet en honor d'aquellas personas que van protagonizar el seu documental "Maquis" (que es pot veure a rtve.es). Va tenir molot d'èxit, i el públic assisten va fer moltes preguntes. La projecció dels curts finalistes va anar molt bé, va ser-hi l'actor pinedenc Jaume Casals, i van agradar molt. Can destacar també El Crédito, protagonizat por José Sacristán. També va actuar María Muñoz.

 

Fins divendres hi ha projeccions cada dia, des de les 6 de la tarda, amb entrada gratuïta a l'Auditori. A més, avui es projecta el curtmetratge fet pels alumnes de l'Institut Euclides sobre Poblenou.

El Festival atorga els premis Vila de Pineda, al millor Curtmetratge; Josep Martín, a la millor comèdia, i el premi del Públic. Com a novetat, s’entregaran també el premi al Millor curt en català i a la Millor actuació ‘Revelació’.

 

1

 

1