Vés al contingut
1

'El cuerpo en llamas', de Netflix, entre les sèries d'èxit rodades al Maresme

Imatge de promoció de Netflix

Premsa CCM Maresne

 

La sèrie que recrea el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona i en el primer cap de setmana de la seva estrena ja és número 1 a la platafoorma. Es va rodar en part a diferents localitzacions de la comarca: a Alella, Dosrius, Arenys de Mar i Mataró.

Quién es Erin Carter?” és una altra sèrie de Netflix que ja ha arribat al número 1 mundial de la plataforma i que ha estat rodada en gran part a escenaris del Maresme. Es basa en la història d’una mestra d’escola de Barcelona que s’enfronta a un submón criminal. S'ha gravat a Alella, Canet de Mar, El Masnou, Sant Andreu de Llavaneres, Montgat, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià. I les pel·lícules que s'han estrenat fa poc, «Mi soledad tiene alas» i «Creatura» també tenen escenes rodades al Maresme.

La quantitat d’audiovisuals que escullen la comarca com a escenari va en augment, demostrant que el Maresme és un plató consolidat i en constant expansió. Això és gràcies a la tasca de la Maresme Film Commission, un servei del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que guia i aconsella a les productores per escollir les millors localitzacions i a agilitzar els tràmits necessaris, a més de ser ambaixadors cinematogràfics de la comarca.