Vés al contingut
1

L’Ajuntament desallotja el campament assentat al carrer Llevant per l’elevat risc d’incendi de la zona

 

Aquest matí han començat els treballs de desallotjament i de neteja del solar del PP 1 del carrer Llevant, on hi havia un assentament amb set famílies. Aquest solar va patir un incendi el passat 21 d’agost, i a causa de l’excés de vegetació que hi ha, es va posar en risc les set famílies que l'ocupaven, l’aparcament de vehicles de les veïnes i dels veïns del carrer Llevant, així com els habitatges més propers al solar.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que ja fa mesos que estaven treballant des de fa mesos per poder fer l'aixecament, i en coordinació amb Mossos, Policia Local, Serveis Tècnics i Serveis Socials de l'Ajuntament. Xavier Amor ha dit també que «els ajuntaments necessiten eines suficients per poder actuar de forma més immediata en situacions com aquesta»

 

L’Ajuntament, per raons d’urgència fonamentades en situacions de risc imminent per a la salut de les persones o la seva seguretat, ha ordenat l’execució immediata de l’aixecament del campament, d’acord amb el consentiment de la propietat de solar. El desallotjament s’ha dut a terme sota la direcció dels cossos de seguretat de Mossos d’Esquadra i de Policia Local.

 

1