Vés al contingut
1

Nou acte de vandalisme a la torre de guaita de Can Carreras

Fotos: ADF Alt Maresme

 

 

La torre de guaita que l’ADF de l’Alt Maresme té ubicada a la urbanització de Can Carreres ha patit, de nou, actes vandàlics. Aquesta vegada, han trencat la porta on es guardava l’escala metàl·lica i l’han posat per poder pujar a la torre. Han tornat a forçar el pany, però no han aconseguit entrar, tot i que a dins, no hi ha res. Des de la coordinació de l’ADF, estan parlant amb la Diputació de Barcelona i la direcció del Parc del Montnegre i el Corredor, on està ubicada la torre, per tal de prendre una decisió al respecte.

 

1

La torre de guaita torna a estar precintada per evitar nous actes vandàlics

 

Segons explica l’ADF Alt Maresme en un comunicat, ja son massa les vegades que aquesta torre de guaita pateix actes vandàlics. La torre, propietat de la Diputació de Barcelona, va ser cedida a l’ADF Alt Maresme per a les tasques de vigilància i prevenció d’incendis forestals durant les campanyes d’estiu.

Amb l’arribada del WhatsApp i les xarxes socials, expliquen que la ciutadania s’ha convertit, sense saber-ho en “vigilants” d’incendis forestals. Fa uns anys, la torre va caure en desús i els actes vandàlics s’han anat succeïnt contínuament.

En el comunicat, l’ADF Alt Maresme diu que no es poden fer càrrec de les constants destrosses que ha patit aquesta infraestructura, que des de fa uns anys ja no fan servir. Fins ara, diuen: «anàvem fent el manteniment, desbrossant la zona i mantenint la torre en condicions, però ara ja ens és inviable»

 

2

 

 

2