Vés al contingut
1

Es fan els funerals per Miquel Castillo, president de la UER Pineda i locutor històric de Ràdio Pineda

 

Miquel Castillo i Zurano va ser tota la vida un dinamitzador social, cultural i esportiu de Pineda. Actualment era el president de la UER Pineda i anteriorment havia ocupat altres càrrecs de l'entitat, gairebé tots els càrrecs a l'entitat. El febrer de 2022 va assumir la presidència de la UER Pineda amb Noemí Llorens de vice-presidenta. De fet, en el seu parlament, ja va deixar clar que «el seu objectiu era fer créixer l'entitat a tots nivells i treballar pel poble i tirar-lo endavant».

El darrer acte públic on ha participat va ser durant la inauguració de les noves pistes de bàsquet 3x3, el maig de 2022 que va comptar també amb l'assistència de Nino Buscató entre altres. Tant l'alcalde de Pineda Xavier Amor com el de Santa Susanna, Joan Campolier, han emès notes de condol.

 

1

 

1


 

Fundador també de la revista Ponent, sempre va estar atent a l'actualitat local. Una revista mensual que ha estat redactant les notícies i també amb espais per a partits polítics, la cultura, o la poesia entre altres. Castillo va ser un gran amant de Pineda i la seva cultura. També va ser promotor de grups musicals i artistes que va ajudar a promocionar.

 


 

També ha estat una persona molt vinculada a Ràdio Pineda i durant molts anys en va ser locutor, fent diversos programes i col.laboracions. Va fer programes amb molts pinedencs, entre ells, Artur Iscla i també amb Joan Rubís i molts altres.

 

També ha estat locutor durant molts anys a Ràdio Santa Susanna, on ha liderat l'emissora i ha fet molts programes i hi ha dedicat molts d'esforços en tirar-la endavant.


El funeral es va fer ahir dimarts a les 4 de la tarda al mateix tanatori que va comptar amb moltes persones de Pineda que van omplir el tanatori de gom a gom. També Ràdio Pineda hi va ser i ens sumem als condols a la família.

 

1