Vés al contingut
1

Lectura de novel·la romàntica a l'espai 'Recomana'm un llibre d'estiu'

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'espai dedicat a la novel·la romàntica

 

Ana Maria Mateo parla aquesta setmana del llibre 'Como agua para chocolate' de Laura Esquivel, una novel·la que fusiona realisme màgic i passió culinària en una emotiva història sobre amor, família i tradició al Mèxic del segle XX. També recomana la novel·la 'Cómo no escribí nuestra historia' d’ Elísabet Benavent. El llibre narra la crisi creativa de l’Elsa Benavides, una escriptora exitosa, i la seva obsessió per matar al personatge que li va obrir la porta de la fama. De la mà d’un nou veí, el Dario, començarà un camí de retrobament amb ella mateixa.

I finalment, Ana Maria Mateo també ha parlat del llibre 'ATLAS, la historia de Pa Salt” de Lucinda Riley I Harry Whittaker. Últim llibre de la saga “Las siete hermanas” en què descobrirem l’origen de Pa Salt, el misteriós benefactor que va adoptar les set germanes i les va portar a casa seva al Llac Ginebra.

Podeu tornar a escoltar l'espai 'Recomana'm un llibre d'estiu' al servei de ràdio 'A la carta' al web www.radiopineda.cat

L'espai s'emet els dimecres d'aquest mes d'agost, a 2/4 de 2 del migdia en directe, a Ràdio Pineda, amb Ana Maria Mateo. Un espai de foment de la lectura amb la col·laboració de l’escola d’Adults Natura, dins del Pla Lector.