Vés al contingut
1

Risc extrem de perill de foc al bosc. Es demana no accedir al medi natural ni al parc de Montnegre-Corredor

 

 

Fins el cap de setmana s'espera que la onada de calor no remeti, i per tant, es demana que no s'accedeixi al bosc si no és estrictament necessari. Tot el nostre entorn es troba en risc alt o extrem de foc al bosc i també ha augmentat la vigilància.


 

El Maresme, una de les comarques on s'ha activat el Pla Alfa per risc d'incendi

Queden suspeses milers d'activitats de risc d’incendi. En aquest sentit, des del Cos d’Agents Rurals i les ADF’s de Catalunya es fa una crida a extremar les precaucions ja que qualsevol descuit pot desencadenar un incendi forestal. Amb el nivell 2 del Pla Alfa queden suspeses activitats d’alt risc d’incendi com cremes de restes vegetals i focs d’esbarjo. Volem recordar que en cas de veure fum o foc, cal trucar immediatament al telèfon d’emergències 112.


 

Onada de calor fins el cap de setmana

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat que la dorsal anticiclònica s’ha reforçat sobre la península Ibèrica, i que aquesta configuració ha permès l'entrada d'una irrupció càlida de procedència africana. A punts de Ponent, la temperatura màxima és probable que se situï entre els 39ºC i els 41ºC. Al Pirineu, els valors màxims fregaran els 38ºC, i a la resta del territori entre 35ºC i 38ºC. L’episodi començaria a remetre de cara a divendres.