Vés al contingut
1

El Reial Madrid guanya The Cup davant del Betis per 2 a 1

 

Foto. The Cup

 

El torneig que ha servit per fer una lliga entre els jugadors dels equips juvenils d'alguns dels millors equips de la lliga espanyola.

La final ha estat molt emocionant i al final el Betis ha acabat jugant amb 10 jugadors. El Madrid ha acabat decidint en una final molt i molt igualada. Les grades van estar plenes de públic i la valoració és molt bona perquè segons els seus organitzadors, «el torneig ja s'ha consolidat a Pineda».


 

El torneig s'ha tornat a celebrar a Pineda i s'ha celebrat fins el cap de setmana a Can Xaubet. Hi han participat els equips juvenils del Barça, Girona, Espanyol, Reial Madrid, la Reial Societat, el Betis i el Pafos de Xipre. El torneig s'ha pogut veure també per televisió en directe a Esport 3 de Televisió de Catalunya cada dia i també per la televisió del Reial Madrid, Movistar i la televisió de Xipre.


 


 

Per segon any s'ha disputat a Pineda com a seu oficial, i els organitzadors consideren que té les condicions perfectes pel torneig. També destaquen la gran capacitat hotelera de Pineda, i la seva situació geogràfic. El 2022 el campió va ser el Reial Madrid i aquest 2023 també l'ha guanyat.