Vés al contingut
1

Els Gegants de Pineda estrenen la nova imatge pels més petits

 

La colla gegantera pinedenca estrena una nova imatge dels Gegants de Pineda, amb un format infantil amb l'objectiu d'acostar-los més a la canalla. Ara es poden veure uns gegants a «ulls d'infant, molt amables i juganers» segons la mateixa colla. Aprofitant la nova imatge, la colla ha creat tot un material didàctic així com elements de marxandatge, que es podrà comprar durant la Festa Major de Pineda. En concret, amb la nova imatge s'han creat samarretes per infants, així com tasses per a l'esmorzar, llibretes, imants per la nevera, fulls per a pintar-los, així com fofuchas fetes a mà, entre altres.

Tot es podrà adquirir durant la Festa Major de Pineda. Segons l'entitat, l'objectiu «no és fer diners per l'entitat, sinó més aviat fer entrar els gegants a les cases amb infants, perquè fa temps que ens ho demanaven».


 

Voleu fer-vos una foto amb els Gegants de Pineda?

La colla ha creat un photocall perquè els més petits s'hi puguin fer fotografies. Es podrà veure durant els dies previs de la Festa Major, a l'Oficina de Turisme, a partir d'aquest divendres i fins el dissabte dia 26.

Durant la cercavila de gegants es podran veure les noves figures a la plaça de les Mèlies, on també s'hi instal.larà una parada amb tot el nou material dels Gegants de Pineda.

 

Si voleu fer encàrrecs del material, podeu fer un mail a gegantspinedademar@hotmail.com o bé visitar el web www.gegantsdepineda.cat També podeu fer encàrrecs a través del Facebook o Instagran de l'entitat.

 

1

 


 

El dibuix dels Gegants de Pineda també il.lustra el nou pòster de la XXXVII Trobada de Gegants de Pineda així com el tríptic que cada any edita la colla amb tota la programació de la Festa Major, i que es pot fer gràcies al patrocini de diverses comerços i empreses de Pineda.

 

1


 

 

La colla ha encarregat el dibuix a la il.lustradora Glòria Fort de Vilanova i la Geltrú. És dissenyadora gràfica i llicenciada en Belles Arts i graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics i disseny de moda. L'artista ha sabut captar la idea de fer uns gegants animats, alegres i en moviment.


 

Recordeu que els Gegants de Pineda faran una cercavila de Festa Major el proper dissabte 26 d'agost a la tarda juntament amb catortze colles més d'arreu de Catalunya. Serà una de les trobades més grans dels darrers anys a Pineda.