Vés al contingut
1

Pineda es prepara per acollir el torneig The Cup fins dissabte

 

Fotos The Cup

 

Serà la segona edició que es farà a Pineda i començarà dimecres. Els seus organitzadors han explicat que el torneig amb moltes novetats, es referma a Pineda i es podrà veure des de qualsevol part del món. Es celebrarà fins dissabte a Can Xaubet i tindrà entrada gratuïta.

Hi participaran els equips juvenils de l'Aquahotel FC, el Barça, Girona, Espanyol, Reial Madrid, la Reial Societat, el Betis i el Pafos de Xipre. El torneig es podrà veure per televisió en directe a Esport 3 de Televisió de Catalunya cada dia i també per la televisió del Reial Madrid, Movistar i la televisió de Xipre. Es disputarà una lliga per decidir qui serà el campió.


 

Primers partits

Els primers partits es faran dimecres a les 4 de la tarda entre l'Aquahotel FC i l'Espanyol. A 2/4 de 6, partit entre el Barça i el Pafos de Xipre i a 2/4 de 8, partit entre el Girona i el Reial Madrid. Per tant, partits molt interessants per a tots els afeccionats i equips de gran nivell internacional.


 

El torneig es consolida a Pineda com a seu oficial, i els organitzadors consideren que té les condicions perfectes pel torneig. També destaquen la gran capacitat hotelera de Pineda, i la seva situació geogràfic. El 2022 el campió va ser el Reial Madrid.

L'entrada serà gratuïta per als assistents i gaudiran de zona per a afeccionats, espai gastronòmic, stands de moltes marques i aparcament ampli.

 

1