Vés al contingut
1

Els Gegants de Pineda participen al 25è aniversari dels gegants de Santa Susanna

 

La colla pinedenca participarà als actes de l'aniversari de la seva colla veïna i ho farà aquest dissabte en la trobada a partir de les 6 de la tarda. A la trobada també hi participaran els gegants de Calella, Canet i d'altres colles convidades. La colla amfitriona estrenarà el seu nou ball.

A la festa també hi serà la Colla Castellera de l'Alt Maresme a 2/4 de 9 a la plaça de Catalunya.


 


 

Festa Major de Santa Susanna 2023

Hi ha una programació dedicada al públic familiar amb balls i la lligada popular de cintes (Víctor Pedrol), màgia (Mag Marín), música (Pop x Xics i Som Superherois), circ (Circ Vermut i l'espectacle Ni cap ni Peus).

El divendres 11 d'agost, hi haurà l'ofici solemne, l'homenatge a la gent gran, sardanes i el concert i ball de Festa Major.

Dissabte hi haurà la cursa de cintes infantil, la XXIIIa trobada gegantera, la cercavila de gegants amb la participació dels gegants de Pineda i de Calella. També la diada castellera de festa major amb la Colla Castellera de l'Alt Maresme i l'espectacle una estona amb Joan Pera.


 

Els actes de la Festa Major de Santa Susanna d'enguany seguiran diumenge 13 d'agost amb la trobada de puntaires, l'escape room, la cursa de cintes per adults i l'espectacle itinerant de Festa Major. Dilluns 14 d'agost serà el darrer dia de festivitat amb la masterclas de Zumba, les activitats a la base nàutica, l'espectacle familiar Secrets de Tombs Creatius i acabarà amb el Gran Castell de Focs d'Artifici i el Concert de Fi de Festa Major.