Vés al contingut
1

L’AVAH i l’Associació Calella Artesana signen un acord per la donació de barrets per als nadons de l’Hospital de Calella

 

Foto. CSMS

 

Arran de la bona rebuda que ha tingut entre familiars i professionals de l’Hospital de Calella l’entrega de barrets per als nadons que acaben de néixer al centre, l’Associació Calella Artesana (ACA) i l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) han signat un acord perquè aquest projecte esdevingui una iniciativa estable i que per tant, l’Hospital de Calella, a partir d’ara, pugui oferir barrets a totes les famílies que tenen un nadó.

L’ACA és l’encarregada de confeccionar els barrets i l’AVAH en finança el material. Aquest projecte, a banda de satisfer les famílies, permet fer comunitat, ja que potencia la participació de persones que vulguin col·laborar en aquesta activitat ja sigui des de casa seva o bé des de les ganxetades populars organitzades per l’ACA.

Recordem que aquesta iniciativa se suma a la de Les lletres de l’Encenall, un projecte que realitzen les persones del club social de salut mental des del 2022 i que consisteix en entregar als nadons que neixen a l’Hospital de Calella el seu nom amb lletres de roba.