Vés al contingut
1

Pineda tornarà a acollir el torneig The Cup entre el 16 i 19 d'agost

 

Foto. Ràdio Pineda

 

S'ha presentat la 7a edició del torneig juvenil @thecupfootball, segona edició que es farà a Pineda. S'ha presentat a l'Hotel Atzavara de Santa Susanna ja que la cadena Aqua és el patrocinador principal del torneig.
Un torneig amb moltes novetats, que es referma a Pineda i que es podrà veure des de qualsevol part del món. Es celebrarà del 16 al 19 d’agost a Can Xaubet i tindrà entrada gratuïta.

Hi participaran els equips juvenils del Barça, Girona, Espanyol, Reial Madrid, la Reial Societat, el València i el Pafos de Xipre. El torneig es podrà veure per televisió en directe a Esport 3 de Televisió de Catalunya cada dia i també per la televisió del Reial Madrid, Movistar i la televisió de Xipre.

Es disputarà una lliga per decidir qui serà el campió.

El torneig es consolia a Pineda com a seu oficial, i els organitzadors consideren que té les condicions perfectes pel torneig. També destaquen la gran capacitat hotelera de Pineda, i la seva situació geogràfic. El 2022 el campió va ser el Reial Madrid.

L'entrada serà gratuïta per als assistents i gaudiran de zona per a afeccionats, espai gastronòmic, stands de moltes marques i aparcament ampli.

 

1