Vés al contingut
1

Millores en l'accessibilitat a les platges de Pineda

Pineda de Mar segueix treballant per millorar l’accessibilitat a les seves platges. Amb l’objectiu de garantir que tothom pugui gaudir-ne, sense importar les seves condicions físiques, incorpora i manté tot un seguit de recursos que faciliten el bany i també la informació sobre l’estat de la mar.


 

Així, Pineda disposa de tres cadires amfíbies: una al mòdul de socorrisme de Poblenou, l’altra al de Platja dels Pescadors i la tercera es combina segons necessitat. Aquestes cadires permeten el bany d’aquelles persones amb mobilitat física reduïda. Es poden reservar trucant al telèfon 634.461.250 en horari de 10h a 18h. El bany amb cadires amfíbies només es pot realitzar amb bandera verda. També es disposa de vuit jocs de crosses per facilitar el bany
 


 

Banderes de la platja adaptades per persones daltòniques i Punt SOS


 

Una novetat és que les banderes de l'estat de la mar han incorporat la nova simbologia, per tal que les persones daltòniques, amb dificultats per diferenciar els colors, puguin reconèixer de manera immediata l’estat de la mar.

La bandera vermella té ara també un triangle, la groga una barra en diagonal al mig i la verda un triangle i la barra inclinada al mig. La mesura fa que les platges siguin més segures, per a la correcta identificació del risc per part de tots els usuaris.

A més, s'ha instal·lat un Punt SOS al punt de megafonia pròxim a la platja de gossos, per tal de poder alertar de qualsevol emergència fora de les hores amb servei socorrista.


1