Vés al contingut
1

Comencen les obres que completaran el Pla de Voreres de Pineda 2023

Avinguda Hispanitat amb C/ Ponent

 

S'intervindrà a l'Av. Hispanitat i a Pg. Europa, durant un període aproximat de sis setmanes. Es tindran en compte els dies de mercat a Poblenou i d'altres activitats per reduir al mínim les afectacions. La inversió al Passeig Europa té un pressupost de 120.000€, i a l'Avinguda Hispanitat s'inverteixen 50.000€.

Mentrestant, les obres al Carrer Santiago Rusiñol ja estan en la recta final, amb totes les voreres arranjades i ara les darreres plantacions d'arbres al tram més proper al mar. També s'està acabant el carrer Ponent. Xavier Amor ha destacat que amb aquestes obres del pla de voreres, els grans eixos viaris quedaran enllestits

 

Amb les obres, no només s'arreglen voreres. A l'Avinguda Hispanitat i Passeig Europa es poden mantenir els mateixos arbres, però es substituiran alguns dels els escocells, és a dir, el clot practicat al peu dels arbres, a la vorera, per tal de recollir l'aigua de pluja. També hi ha reposició i renovació d'algunes papereres, senyals de trànsit i pilones, i es fa l'arranjament de guals, entre d'altres accions.

 

1

 

1