Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC), afirma que des de l'oposició continuaran defensant un canvi a Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Mònica Palacín ha participat aquest matí a Ràdio Pîneda en una entrevista sobre l'inici del mandat municipal.

Pel que fa a l'actualitat, ha dit que la problemàtica d'Arts d'Estiu ja ve de fa temps, i cal posar tota la informació sobre la taula. Ha dit que defensen les festes i també el dret a la ciutadania al dret al descans, i que el govern local ha de posar les solucions, amb tots els estudis sonomètric i ambientals, perquè tiri endavant si es donen les condicions

 

En l'entrevista, ha dit que enceten el mandat amb responsabilitat, i liderant l'oposició a Pineda. Ha dit que l'oposició també ha de treballar i ser exigents, i aquest és el propsit dels quatre regidors i regidores d'ERC.  Palacín ha afegit que continuaran defensant un canvi a Pineda, per aspectes socials, educació, polítiques d'igualtat i de diversitat, també els aspectes medi ambientals i polítiques econòmiques que passen per un polígon competitiu, entre d'altres.


Pel que a les eleccions Generals, aquest ha estat el seu missatge. «Ens juguem el concepte nació, la identitat, la llengua i l'educació, i ho hem vist en un banc de provesper ells al País Valencià i Les Illes». Ha dit que cal combatre PP i VOX i que el PSOE també podria pactar amb el PP.