Vés al contingut
1

Marcos Ortega (Pineda En Comú) ha dit que esperen que la nova organització de l'Ajuntament es reflecteixi en un millor servei a la ciutadania

El regidor de Pineda En Comú, Marcos Ortega, ha expressat avui confiança, en aquest inici de mandat municipal, en la nova organització del consistori que ha presentat el govern del PSC. Ha dit que espera que això es reflecteixi en una bona tasca pel benefici de la ciutadania. També ha dit que estan a l'espera de la presentació del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i de tots els temes importants que s'han de desenvolupar, i que des de l'oposició en faran el seguiment.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Marcos Ortega ha dit que esperen treballar i arribar a grans acords que són importants per Pineda. «per la reactivació econòmica, per la gent gran o a nivell urbanístic entre d'altres». Ha remarcat que des de la seva formació han tingut sempre un paper constructiu, disposats a col·laborar. Ha demanat que se'ls tingui en compte, no només a l'inici dels projectes, sinó fins al final, «participar en les valoracion si que quedin per escrit en un document. Ha acabat fent una crida a la participació en les eleccions generals del 23-J. Ha dit que cal mobilitzar les esquerres, perquè els comincis «van de drets o de dretes»