Vés al contingut
1

Consells de seguretat al lloc de vacances, al nou espai de Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el podcast de Seguretat al Dia

 

Quan estem de vacances és important no abaixar la guàrdia i seguir els consells que ens donen la Policia Local de Pineda i Mossos d'Esquadra. Ho fan a l'espai Seguretat al Dia, cada dilluns, dimecres i divendres a les 9 del matí a Ràdio Pineda.

Jordi Gallego, Policia Local de Pineda i monitor d'Educació Viària i per la Mobilitat Segura i l'agent de Proximitat de Mossos, Josep Pujadas, han explicat avui alguns consells bàsics: tancar portes i finestres a l'apartament, càmping ihotel quan marxem, portar la documetació i diners imprescindibles i no deixar-los a la vista, i tenir sempre controlades les pertinences.

 

Algun consells pràctics són pensats per quan estem a l'estranger: portar el DNI a sobre i deixar el passaport a l'hotel o apartament, portar la motxilla i bolso al davant i evitar portar a les butxaques de darrera la cartera

 

Recomanen anar amb compte allà on hi ha aglomeracions i també al tren i a l'estació. Recorden que Pineda és un lloc de vacances, i tots aquests consells serveixen també per als que hi vivim.