Vés al contingut
1

Aquest dissabte s'estrena a Pineda un espectacle musical dedicat a la folklorista Sara Llorens

Cartell: Ajuntament de Pineda i Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’espectacle musical ‘Sara Llorens: relat d'un cançoner’ es podrà veure a l'Auditori a les 8 del vespre, organitzat per l’Ajuntament de Pineda. Vol donar a conèixer la figura de Sara Llorens, promoure la història de Pineda de Mar i reforçar la identitat del municipi a través de la memòria. Serà amb l’actriu Blanca Garcia, que interpretarà textos de la mateixa Sara Llorens, adaptats per Joan Garriga. I els músics Genís Poch, Carles Camps, Gerard Avellaneda, Emili Orrit i Rocio Pinto. Ricard Alonso, responsable del servei de Cultura, ha explicat que Sara Llorens va ser una persona molt innovadora a la seva època.

 

El públic podrà veure i escoltar una petita selecció de les 238 cançons que formen part del Cançoner de Pineda. Rocio Pinto, membre del grup de músics que participen a l’espectacle, ha explicat que han fet els arranjaments i les harmonies per diversos instruments. L’espectacle es complementarà amb diapositives projectades, amb els músics Genís Poch a la bateria, Carles Camps a la guitarra, Gerard Avellaneda al contrabaix, Emili Orrit a la flauta travessera i Rocio Pinto a la veu.

 

L’espectacle s’estrena el dissabte 8 de juliol a les 8 del vespre a l’Auditori. Entrades a la venda al preu de 5 euros a www.auditoripineda.cat i també a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, i de 5 a 8, i en cas que en quedin una hora abans de l’espectacle a l’Auditori.

 

Tindrà una segona part per donar-lo a conèixer a les escoles i instituts de Pineda.


 

 

1

Rocio Pinto i Ricard Alonso als estudis de Ràdio Pineda