Vés al contingut
1

Pineda commemora el Dia de l’Orgull LGBTBI i fa lectura del manifest

Ana Pérez, és la nova regidora d'Igualtat, Inclusió i Cohesió Social

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest migdia s’ha fet la lectura del Manifest Institucional pel Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+. El 28 de juny es reivindica el dret de les persones a ser com vulguin ser i a poder viure la seva identitat amb plenitud en totes les etapes de la vida, sense haver de patir desigualtats, discriminacions o violències.

La lectura del manifest ha anat a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la regidora Anna Pérez, que és la nova regidora d'Igualtat, inclusió i cohesió social, i també de la resta de portaveus del tots els grups polítics municipals amb representació a l'Ajuntament que han participat a l'acte. El missatge parla del model de societat, i de la necessitat de normalitzar les relacions entre persones sigui quina sigui.

 

 

Aquest dimecres 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull LGBTI+. Pineda s’hi suma amb diverses activitats amb l’objectiu de celebrar la diversitat i reivindicar la llibertat, la igualtat i el respecte a les persones d’aquest col·lectiu. Marta Conesa, tècnica del Servei d’Atenció Integral de l’Ajuntament de Pineda ha explicat que es vol sensibilitzar als ciutadans dels drets de les persones d’aquest col·lectiu. També ha explicat que en aquests últims anys, a Catalunya, s’han incrementat les denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere i expressió de gènere.

 

1


 


 

Més actes els propers dies

Divendres es farà la Festa Pride LGBTIQA+ a les 7 de la tarda a Can Jalpí amb un concurs, la cursa de talons i música amb Dj. Les propostes continuaran dissabte amb la Festa dels Colors a les 7 de la tarda al passeig marítim, a l’altura de l’Hotel Taurus, i els actes acabaran el divendres 14 de juliol amb l’espectacle ‘Género y figura’, un muntatge d’humor que reflexiona sobre la identitat sexual i de gènere. L’espectacle es podrà veure a les 8 del vespre a l’Auditori amb entrada gratuïta, però cal fer reserva de l’entrada al web: www.entrapolis.com


 

Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’Atenció Integral de Pineda al carrer Riera 31 o bé trucant al telèfon 690 28 61 65.


 

 

 

 

 

1

 


 

 


1