Vés al contingut
1

Dispositiu especial de seguretat per la Revetlla de Sant Joan

Foto: ADF Alt Maresme i Protecció Civil de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Aleix Duran

 

 

L’ADF de l’Alt Maresme posa en marxa un ampli dispositiu de seguretat per la Revetlla de Sant Joan amb 8 voluntaris i 4 vehicles operatius, des de les 5 de la tarda del divendres fins, com a mínim, a les 3 de la matinada d’aquest dissabte, per tal d’evitar incendis de vegetació en zones forestals dels municipis. Aleix Duran, coordinador de l’ADF de l’Alt Maresme ha explicat que la zona de la riera i Can Carreras són dos punts crítics de Pineda aquesta revetlla.

 

El coordinador de l’ADF Alt Maresme també ha demanat responsabilitat i prudència alhora de tirar els petards, tenir cura amb les fogueres i ha demanat col·laboració ciutadana si es veu alguna columna de fum.

 

Recordem que l’ADF de l’Alt Maresme treballa coordinadament amb els parcs de Bombers de la zona i les Policies Locals de Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. En total, tindran 6 vehicles amb kit d’aigua, 1 de coordinació i una vintena de voluntaris que

treballaran. A tot el Maresme, en total hi haurà 66 voluntaris i 27 vehicles i 2 remolcs amb dipòsit (20 vehicles d’aigua lleugers, 2 vehicles pesants d’aigua, 1 tractor amb cuba i 4 vehicles de coordinació)

 

 

1

 

 

 

2